«ΟΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ»

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη για τις εκδηλώσεις του ΥΜΑΘ για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Εμείς προτιμάμε τις παρελάσεις με στολές εποχής, παρά τις παρελάσεις που θυμίζουν ρωμαϊκά όργια! Όταν εκπροσωπείς μία πόλη, οφείλεις να σέβεσαι και την Ιστορία της. Δυστυχώς ο Γιάννης Μπουτάρης είναι αντίθετος σε οτιδήποτε χριστιανικό και πατριωτικό. Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον τόπο και γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, που θα έπρεπε να εκπέμπουμε σαφές μήνυμα ενότητας και όχι διάλυσης της πόλης, ο δήμαρχος αναπολεί με νοσταλγία το οθωμανικό της παρελθόν. Εξάλλου, Χούντα είναι να λοιδορείς και να καταργείς την άλλη άποψη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous