ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012εκτύπωση

Ενόψει των εορτασμών της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία γιορτάζουν. Γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό αλλά και το έπος του ’40. Τιμούμε ιδανικά όπως η ελευθερία, η φιλοπατρία και η δόξα.

Οι Έλληνες ποτέ δε σκύψαμε το κεφάλι. Ούτε και σήμερα πρέπει να το σκύψουμε. Αγωνιζόμαστε χωρίς αστερίσκους, παζάρια και εκπτώσεις στις αρχές και τις αξίες μας. Αυτός είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος για να επιβιώσει ένα έθνος. Έτσι πρέπει να σταθούμε και σήμερα, στον ιδιότυπο παγκόσμιο πόλεμο των αγορών, αν θέλουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά. Να αντισταθούμε σε όσους επιδιώκουν τον αφελληνισμό μας. Θυμίζω τη φράση του Σ. Καργάκου ότι «Και στο παρελθόν η Ελλάδα έπεσε, αλλά ποτέ δεν ξέπεσε».

Είναι τιμή μας που είμαστε Έλληνες. Είναι ευλογία να ζούμε σ’ αυτόν τον τόπο. Και για μια ακόμη φορά στα δύσκολα, όλοι μαζί ενωμένοι καλούμαστε να σταθούμε αντάξιοι της Ιστορίας του τόπου μας. Να σπάσουμε τα δεσμά του μνημονιακού ζυγού και του κακού εαυτού μας. Χρόνια πολλά σε όλους».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous