«Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ;»

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με την αντιπαράθεση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη με τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Θ. Καράογλου για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης που διοργανώνει το ΥΜΑΘ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Δηλαδή ό,τι αφορά το Έθνος και την Ελλάδα είναι περιττό; Είναι προφανές ότι κάποιοι σ’ αυτή την πόλη ενοχλούνται από την ιστορική ελληνικότητά της. Είναι οι ίδιοι που επιμένουν για τη διοργάνωση στην πόλη μόνο παρελάσεων που έχουν χαρακτηριστικά… σόου.

Όμως η Ιστορία δεν διαγράφεται και, ιδιαίτερα στις κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος, πρέπει να μας ενώνουν οι χιλιάδες άγνωστοι στρατιώτες, απλοί πολίτες, που έδωσαν τη ζωή τους για αξίες και ιδανικά που σήμερα ορισμένοι χλευάζουν με μεγάλη ευκολία.

Στο κάτω - κάτω, οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται με χορηγίες ή με πολύ περιορισμένα έξοδα, όπως κάνει η Περιφέρεια, ως ελάχιστο χρέος απέναντι στη συλλογική μνήμη για το κορυφαίο γεγονός της απελευθέρωσης.

Από κει και πέρα, θεωρώ ότι το Υπουργείο θα έπρεπε να λειτουργήσει ως ομπρέλα στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια, και να συνεργαστεί με τους φορείς, τους δήμους και την Περιφέρεια. Εξάλλου, οι εκδηλώσεις αυτές είναι προτάσεις που κατατέθηκαν σε προηγούμενους υπουργούς ώστε να συμμετάσχουμε όλοι μαζί. Θα ήταν ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση”.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous