«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ»

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του περιφερειακού συμβούλου Γ. Τσαμασλή, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Άκουσα και διάβασα με προσοχή τις απόψεις του Γιώργου Τσαμασλή. Χαίρομαι γιατί πάντα αγωνιά για την πορεία της παράταξής μας, όπως και οι άλλοι συνάδελφοί μας. Πιστεύω ότι και στο μέλλον θα είναι χρήσιμη η εμπειρία και οι απόψεις του. Όμως η περιφερειακή αυτοδιοίκηση είναι ένα κομμάτι της κρατικής μηχανής και ο ίδιος γνωρίζει καλά τα προβλήματα που μας δημιούργησε ο Καλλικράτης. Σίγουρα, η απουσία μου λόγω της πολιτικής δίωξης την οποία υφίσταμαι δημιούργησε κάποια προβλήματα στο συντονισμό της ομάδας, όμως ο Διονύσης, με τη βοήθεια και των άλλων στελεχών της παράταξής μας, διατήρησε την ενότητα και δούλεψε σκληρά και αποτελεσματικά. Έτσι ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε και να κάνουμε το χρέος μας απέναντι στο λαό που μας εξέλεξε με 52%. Δεν είναι καιροί για προσωπικές στρατηγικές, αλλά για ενότητα και δουλειά».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous