«ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012εκτύπωση

Με αφορμή τη θετική εκπροσώπηση της Ελλάδας από τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτη Κοκκόρη στη 2η Συνδιάσκεψη Υπουργών αρμοδίων για θέματα Κοινωνικής Συνοχής του Συμβουλίου της Ευρώπης που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Χαίρομαι γιατί ο Π. Κοκκόρης αποδεικνύει ότι ήταν μία από τις πλέον εύστοχες επιλογές του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά. Η μεγάλη του πείρα και η επί δεκαετίες άμεση επαφή του με την κοινωνία, αποδίδουν παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να υπηρετήσει ένα εξαιρετικά νευραλγικό πόστο. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις της τρόικα τείνουν να κατεδαφίσουν ό,τι χτίστηκε στην Ελλάδα μεταπολιτευτικά. Το στοίχημα για την κυβέρνηση αλλά και για τους πολίτες είναι όχι να γκρεμίσουμε το σύστημα με ολέθριες συνέπειες για την κοινωνία αλλά να διορθώσουμε τις στρεβλώσεις. Να πάμε προς το καλύτερο, όχι προς το χειρότερο. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ανθρώπους με ήθος, γνώση και εμπειρία».

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous