«Η ΛΑΣΠΗ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ»

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με την υπόθεση των προστίμων που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άρειο Πάγο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Έχω πει πολλές φορές ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στο στόχαστρο συγκεκριμένων κύκλων λόγων της σταθερής στάσης μου στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων και για τις σταθερές αντιμνημονιακές μου απόψεις.

Αυτό επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά, αφού μετά την πρόταση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που προτείνει να γίνει δεκτή η αναίρεσή μου και να απορριφθεί η απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης το οποίο με καταδίκασε, ορισμένοι κύκλοι προσπαθούν και πάλι να δημιουργήσουν κλίμα σε βάρος μου εντός κι εκτός των κόλπων της ελληνικής Δικαιοσύνης. Είτε με σωρεία αρνητικών δημοσιευμάτων, ιδίως στο διαδίκτυο, είτε με απειλητικά τηλεφωνήματα.

Είναι φανερό ότι κάποιοι προσπαθούν να με εξοντώσουν πολιτικά, κόντρα στο εκλογικό αποτέλεσμα του 2010, που ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε τη δική του απάντηση στους συκοφάντες εκλέγοντάς μας με συντριπτικό ποσοστό 52%.

Η λάσπη δε θα πιάσει. Δικαιωμένος στη συνείδηση των συμπολιτών μου, θα συνεχίσω τον αγώνα μου μέχρι την τελική δικαίωση».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous