«Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ»

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Παπανδρέου Γ. Ραγκούση, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Εκεί που σταματά η υποκρισία αρχίζει ο Γιάννης Ραγκούσης. Ο δήμιος της αυτοδιοίκησης, ο άνθρωπος που πήρε 2 δις ευρώ από την αυτοδιοίκηση και τα έδωσε πεσκέσι στην τρόικα, το δεξί χέρι του καθηγητή του Χάρβαρντ, νομίζει ότι πηδώντας από το καράβι στη βάρκα με τα γυναικόπαιδα θα καταφέρει να σώσει το σαρκίο του. Έχει μάλιστα το θράσος ως άλλη μετανοούσα Μαγδαληνή να μιλά για ‘‘κατεστημένο της μεταπολίτευσης που ζει και βασιλεύει’’. Ένα κατεστημένο που ο ίδιος υπηρέτησε με απόλυτη προσήλωση και φανατισμό. Ο στρατάρχης του Γιώργου, ήταν από τους πρωτεργάτες της μνημονιακής πολιτικής που παρέδωσε την Ελλάδα χειροπόδαρα δεμένη στα διεθνή συμφέροντα. Ο λαός όμως δεν ξεχνά το παρελθόν και τα λάθη που οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous