«Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ»

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με τη στάση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου στα γεγονότα της προηγούμενης Πέμπτης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Όσοι γνωρίζουν τη ζωή και το έργο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ξέρουν καλά πως ο Μιχάλης Κωσταράκος δεν είναι από αυτούς τους ¨γλυκανάλατους¨ που… κιοτεύουν στα δύσκολα.

Στα γεγονότα της προηγούμενης Πέμπτης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας βγήκε μπροστά ως πραγματικός στρατιώτης, μίλησε με τους διαδηλωτές, άκουσε τη δικαιολογημένη οργή τους, δεν κρύφτηκε πίσω από κλειδωμένες πόρτες.

Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι, που σε μια εποχή αυξημένων προκλήσεων για την Ελλάδα μας, βρίσκεται στο τιμόνι των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ένας ακέραιος άνθρωπος με το ήθος, την αξιοπρέπεια, τα προσόντα και τα αυξημένα αντανακλαστικά του Μιχάλη Κωσταράκου».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous