«ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ»

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012εκτύπωση

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Χωνί» με τίτλο «Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν 3,9%, από τα χαμηλότερα στην ΕΕ», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Οι καταγγελίες της καθηγήτριας Ζ. Γεωργαντά για μαγείρεμα του ελλείμματος το 2009 με ευθύνη στελεχών της τότε ελληνικής κυβέρνησης συμπληρώνουν τις αναφορές του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Π. Ρουμελιώτη ότι τα ελληνικά συμφέροντα έχουν θυσιαστεί προκειμένου να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των Ευρωπαίων εταίρων μας.

Γι’ αυτό το πραξικόπημα που έγινε, σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος, οι καταγγελλόμενοι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου θα είχαν ήδη κληθεί να λογοδοτήσουν. Στην Ελλάδα μένουν ακόμη στο απυρόβλητο των αρχών, ενώ τιμώνται –προφανώς ως αντάλλαγμα- από γνωστά διεθνή ιδρύματα κερδοσκοπικών συμφερόντων.

Ήμουν από τους πρώτους που είχα επισημάνει τις ευθύνες των δύο κορυφαίων της τότε κυβέρνησης, οι οποίοι παρέδωσαν τον ελληνικό λαό δεμένο χειροπόδαρα στα μνημονιακά συμφέροντα, οδηγώντας τον στην εξαθλίωση και στην υποτέλεια.

Με τη χώρα ένα βήμα πριν την κοινωνική έκρηξη, αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση τέτοιες καταγγελίες να μην έχουν συνέπειες για τους υπαίτιους».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous