«ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΠΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ»

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την απελευθέρωση των καπνικών προϊόντων, τα οποία στο εξής δεν θα πωλούνται αποκλειστικά από τα περίπτερα, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Δεν μπορεί όλα να θυσιάζονται σε μια στρεβλή λογική δήθεν ελεύθερης αγοράς. Τα καπνικά προϊόντα θα πρέπει να εξακολουθούν να πωλούνται ελεγχόμενα, δεδομένου ότι έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία και με τη νεολαία μας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το θέμα δεν είναι μια υπουργική απόφαση να δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που υποτίθεται ότι θέλει να λύσει και να οδηγεί στην καταστροφή έναν επαγγελματικό κλάδο. Αντί να αυξήσει το περιθώριο κέρδους, οδηγεί σε λουκέτο τους περιπτεράδες, την ώρα που ήδη έχουν κλείσει χιλιάδες περίπτερα. Θεωρώ ότι το υπουργείο θα πρέπει να πάρει πίσω την απόφαση και να προχωρήσει σε διάλογο με τους περιπτεράδες, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous