«ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Με αφορμή τη σημερινή γενική απεργία, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Σήμερα πρέπει να μιλήσει ο λαός. Δεν πάει άλλο. Ειρηνικά και δυναμικά, να στείλουμε μήνυμα στα ξένα συμφέροντα και στις πολιτικές τύπου Μέρκελ, να δώσουμε την δύναμη που λείπει στην κυβέρνηση για να πει το μεγάλο όχι.

Ήμασταν από τους πρώτους που είχαμε μιλήσει για κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης. Τώρα τον βλέπουν όλοι αλλά δυστυχώς οι βαστάζοι της τρόικα επιμένουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ανάψουν το φυτίλι. Με λάθος συνταγές που όμως εκτελούνται, με την κυβέρνηση απέναντι στους τρεις πυλώνες μιας δημοκρατικής κοινωνίας –τη δικαιοσύνη, την εκκλησία, τους ένστολους- χτυπούν ακόμη περισσότερο την πτωχευμένη δημοκρατία μας. Φαίνεται ότι το μπάχαλο κάποιους τους βολεύει.

Είναι η ώρα για το νέο μεγάλο όχι. Φτάνει πια. Γεμίζει το Χάρβαρντ, αδειάζει η Ελλάδα. Όχι στην εξαθλίωση. Όχι στην υποταγή».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous