«Ο ΧΟΤΖΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΓΑΪΔΑΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ, ΨΟΦΗΣΕ»

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με τις δηλώσεις υπουργών των τελευταίων ημερών πως το πακέτο των μέτρων των 11,5 δις θα είναι το τελευταίο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Μετά το επικό ¨θα πάρουμε τα μέτρα κι ας πέσουμε¨, η μονότονη επανάληψη πρακτικών του (μαύρου) παρελθόντος συνεχίζεται με διαβεβαιώσεις κυβερνητικών στελεχών πως το νέο πακέτο λιτότητας  θα είναι και το τελευταίο.

Το ερώτημα είναι: με ποια κυβέρνηση και ποιο έτος; Και κάτι ακόμη: εάν αποδειχθεί ότι δεν είναι τα τελευταία μέτρα, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για τους υπουργούς που σήμερα τα λένε αυτά;

Μετά από τρεις – τέσσερις μήνες δεν θα χρειαζόμαστε εξίσου  την επόμενη δόση, δεν θα είναι ¨κρίσιμα¨ τα επόμενα δισεκατομμύρια των δανειστών  μας;

Η  συνταγή είναι αποτυχημένη, αυτό το πρόγραμμα της εξαθλίωσης δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στο απόλυτο αδιέξοδο.

Θυμίζω μόνο πως και ο Χότζας μόλις έμαθε το γάιδαρο του να μην τρώει, ψόφησε…».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous