«ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ… ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!»

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την πορεία της κυβέρνησης, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Βρισκόμαστε σε μία στιγμή που ακόμη και οι λογικοί… τρελαίνονται, καθώς επιβάλλονται νέα μέτρα με την κυβέρνηση να υποκύπτει στις πιέσεις των τροϊκανών οι οποίοι ομολογούν οι ίδιοι την αποτυχία τέτοιων μέτρων!

Την ώρα, λοιπόν, που τα δύσκολα είναι μπροστά μας, είναι φανερό ότι η κυβέρνηση χρειάζεται ενίσχυση. Σε έναν ανασχηματισμό στο άμεσο μέλλον είναι απαραίτητο να μπούνε έμπειρα στελέχη και νέο αίμα όπως π.χ. ο Πρ. Παυλόπουλος και ο Άδ. Γεωργιάδης, αντίστοιχα, οι οποίοι δίνουν μάχες καθημερινά χωρίς να κρύβονται.

Γιατί η ελληνική κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να πλησιάσει την ελληνική κοινωνία. Δεν αρκεί να σωθεί το ευρώ, πρέπει να σωθούν και οι Έλληνες.

Κι ένα μήνυμα προς την τρόικα: Όσο μας πληγώνετε, τόσο πιο εύθραυστη κάνετε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous