«ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ»

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Μετά τη σημερινή συνάντησή του με την Αντιπρόεδρο και εκτελούσα χρέη Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών Όλγα Παπαμέτη, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Το πρώτο θύμα στο φαύλο κύκλο της ύφεσης είναι ο εμπορικός κόσμος. Δυστυχώς, η μείωση των εισοδημάτων της ελληνικής οικογένειας έφερε τη μείωση του τζίρου, τις απολύσεις, τα λουκέτα. Αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών έχει κάνει τεράστιο έργο, σε μια δύσκολη περιοχή, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Πρέπει να στηρίξουμε όλοι τους ανθρώπους του και το έργο του στη μάχη κατά του παραεμπορίου, στη μάχη της επιβίωσης. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε μόνο μέσα από τη δημοκρατική συλλογικότητα θα σταθούμε όρθιοι ως άτομα και ως κοινωνία. Μόνο μέσα από ισχυρούς συλλόγους θα καταφέρουν οι έμποροι να έχουν δυνατή φωνή στην εποχή του μνημονίου».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous