ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ME TON ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΤΗΣ UNESCO PHILIPPE PYPAERT

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Συνάντηση  με τον Ειδικό Προγράμματος του Γραφείου Βενετίας της UNESCO Philippe Pypaert είχε ο Παναγιώτης  Ψωμιάδης τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 το πρωί, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρώτου στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Π. Ψωμιάδης ενημερώθηκε από τον κ. Pypaert, ο οποίος συνοδευόταν από την Πρόεδρο της Ελληνικής  Εθνικής Επιτροπής της UNESCO Αικατερίνη Τζιτζικώστα και τον Υπ. Οικονομικής Διαχείρισης Ε.Ε.Ε της UNESCO Δ. Σαλματζίδη, σχετικά με τη δημιουργία Διεθνούς Επιστημονικού Κέντρου Υδάτων UNESCO στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συζήτησε μαζί του για θέματα της πόλης της Θεσσαλονίκης, τις έδρες Πανεπιστημίου στο ΑΠΘ και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και για το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια.

Ο κ. Ψωμιάδης υπογράμμισε τη σημασία της ανάληψης διεθνών πρωτοβουλιών από την UNESCO με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της ανάπτυξης, της παιδείας και την παγκόσμια ειρήνη.

Από την πλευρά του, ο κ. Pypaert ευχαρίστησε τον κ. Ψωμιάδη για τη θερμή υποδοχή και επεσήμανε την εξαιρετική σημασία του Διεθνούς Επιστημονικού Κέντρου Υδάτων στο ΑΠΘ με έμφαση στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το οποίο η UNESCO πρόκειται να στηρίξει με κάθε τρόπο.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous