ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: «Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με το θέμα του επιδόματος θέρμανσης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Ο βιασμός του λαού συνεχίζεται. Μετά την αναγκαστική ανεργία, την άγρια φορολογία, το βασανιστήριο προβλέπεται να συνεχιστεί με άφθονο… κρύο! Οι θιασώτες της εξαθλίωσης έχουν μετατρέψει όλη τη χώρα σε παιχνίδι survivor: επιβίωση χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά, χωρίς θέρμανση.

Δεν είναι δυνατόν να φτάνουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου και η κυβέρνηση να μην έχει ξεκαθαρίσει τι και από πότε θα ισχύσει με το επίδομα θέρμανσης. Την ώρα, μάλιστα, που έχουν ήδη ανάψει οι σόμπες στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας, ενώ το πετρέλαιο αποτελεί είδος πολυτελείας για τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού.

Δεν είναι καιρός για επικίνδυνες ακροβασίες. Ο λαός δεν είναι ο εχθρός. Ας πάψουν κάποιοι να οδηγούν την κατάσταση στα άκρα».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous