ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΙΣΣΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ ΚΥΡΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με την κοίμηση του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κυρού Νικοδήμου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Ο μακαριστός Νικόδημος υπήρξε μια εμβληματική φυσιογνωμία, ένας δυναμικός και αποφασιστικός Ιεράρχης που τίμησε με το πλούσιο έργο του επί 30 και πλέον έτη την Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους.

Το ήθος του, η σεμνότητά του, το ενδιαφέρον του για τη Μακεδονία μας και προπάντων η αγάπη του για τη νεολαία μας, για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, θα παραμείνουν διαχρονικά σημεία αναφοράς, για το βίο και την πολιτεία ενός εμπνευσμένου πνευματικού πατέρα που δεν έκανε εκπτώσεις σε θέματα που αφορούν την Ορθοδοξία μας, την Πίστη μας, το Δόγμα, τις αρχές, τις αξίες και τις Παραδόσεις του Γένους.

Στο πρόσωπο του μακαριστού ανδρός η κοινωνία της Χαλκιδικής και όλης της Βόρειας Ελλάδας αναγνώρισε μια φωτεινή προσωπικότητα που δεν κατέθετε ποτέ τα όπλα, τίμιο και ειλικρινή, βαθύτατα ευσεβή, πρότυπο  συνετού εκκλησιαστικού άντρα. Αιωνία του η μνήμη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous