ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας που τιμάται σήμερα, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο δρόμος της εθνικής ανάτασης περνά μόνο μέσα από την Ενότητα και την Ομοψυχία του Ελληνισμού. Του Ελληνισμού που δεν συμβιβάζεται, που δεν ξεχνά την αδιαπραγμάτευτη ιστορική αλήθεια, που αντιστέκεται στην επέλαση της δήθεν «προοδευτικής» βαρβαρότητας, που θέλει τους προγόνους μας να «συνωστίζονται» στη Σμύρνη.

Όσοι δεν κατανοούν την πραγματικότητα αυτή, όσοι βεβηλώνουν τις ιστορικές μνήμες με τις «μεταμοντέρνες» αντιλήψεις τους, επιλέγουν το δρόμο της διχόνοιας, ανοίγουν Κερκόπορτες και απειλούν το Έθνος μας με αντίστοιχες, οδυνηρές δοκιμασίες.

Επαφίεται πλέον στον πατριωτισμό των Ελλήνων η προάσπιση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και κυριαρχίας.

Ας είναι αναπαυμένες οι ψυχές όλων αυτών των ηρώων και των μαρτύρων της Μικρασιατικής τραγωδίας.

Των ψυχών που αφήσαμε πίσω, στη Μικρά Ασία, αλλά και αυτών, των προσφύγων, που με χίλιες δυσκολίες, έφτασαν στη Μητέρα Πατρίδα, στάθηκαν στα πόδια τους οπλισμένοι με μεράκι και φιλότιμο και συνέβαλαν καταλυτικά στην οικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας.

Η ποτισμένη με το αίμα αθώων γη της Μ. Ασίας, ζει μέσα στις καρδιές μας, επιβιώνει μέσα από ονόματα δρόμων και μνημείων στα άπειρα προσφυγικά χωριά και πόλεις του σύγχρονου ελληνικού κράτους.

Ο Θεός να δώσει, να μην ξαναζήσει, ποτέ το Έθνος μας τη δική τους αγωνία, το δικό τους δράμα, το δικό τους εφιάλτη.

Αιωνία αυτών η μνήμη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous