ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ 77Η ΔΕΘ

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Δεκάλεπτη συνάντηση είχαν στις 5.15 το απόγευμα ο Π. Ψωμιάδης με τον Γ. Καρατζαφέρη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου του ΛΑΟΣ στην 77η ΔΕΘ.

Υποδεχόμενος τον κ. Καρατζαφέρη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης του χάρισε το βιβλίο «Παρών - Μια ζωή στην πρώτη γραμμή» (Β. Βενετσανόπουλος, εκδ. Σύγχρονη Εποχή). Στην σχετική αφιέρωση προς τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, έγραψε:

«Με την Αξιοπρέπεια και την Τιμή ή την υποταγή και τη δουλοφροσύνη; Στον καλό φίλο Γ. Καρατζαφέρη».

Στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης έκανε τη ακόλουθη δήλωση: «Στη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα, ο Γ. Καρατζαφέρης λείπει από τη Βουλή. Λείπει η φωνή της αλήθειας, η φωνή για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα είναι και πάλι παρών, στην πρώτη γραμμή».

Ανταπαντώντας ο Γ. Καρατζαφέρης τον ευχαρίστησε για την υποδοχή και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Π. Ψωμιάδης σύντομα θα αναλάβει πρωτεύουσα δράση για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος.

 

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous