«ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ;»

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πιέσεις της τρόικα για νέα σκληρά μέτρα σε βάρος των χαμηλών εισοδημάτων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Αν έχουν μείνει ψήγματα εθνικής και ατομικής αξιοπρέπειας, πρέπει να ορθώσουμε επιτέλους το ανάστημά μας. Και να πούμε ένα, έστω, περήφανο όχι. Δεν είναι δυνατόν να παζαρεύουμε με τους ξένους πως και πόσο θα πετσοκόψουμε ακόμη τους μισθούς και τις συντάξεις…

Ρωτώ και περιμένω μια απάντηση: αν τα μέτρα τα αποφασίζει η τρόικα, τότε τι τη θέλουμε την κυβέρνηση; Είμαστε ανεξάρτητη χώρα ή μπανανία; Όταν όλοι παραδέχονται ότι είναι λάθος η συνταγή, εμείς γιατί επιμένουμε στις περικοπές μέχρι θανάτου;

Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση ενωμένη, που όμως θα αποφασίζει αποκλειστικά με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Να μπει ένα τέλος στην αβεβαιότητα και στην παραπληροφόρηση. Αφήστε τον ελληνικό λαό να ανασάνει. Γιατί όσοι πιστεύουν ότι με τερτίπια θα κοροϊδέψουν το λαό, κάνουν λάθος: η κοινωνική έκρηξη, όπως είχα προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό, είναι πλέον θέμα χρόνου».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous