«ΤΟΝ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΟΧΙ»

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας την παρουσία των εκπροσώπων της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη εν όψει των εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Χειροκρότησα πρώτος την απόφαση του Πρωθυπουργού να περιορίσει στο ελάχιστο την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, λόγω των ιδιαίτερων πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών.

Λυπάμαι, όμως, για τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, αυτούς που κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη μας δεν βρήκαν χρόνο να επισκεφθούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, να ακούσουν για τις τεράστιες δυσκολίες λειτουργίας που αντιμετωπίζουμε, προβλήματα θεσμικά και οικονομικά που απαξιώνουν το έργο μας.

Φαίνεται πως δεν έμαθαν από τα λάθη του παρελθόντος, επιμένουν στην εσωστρέφεια, στις «κολωνάκιες» πολιτικές της αφ’ υψηλού αντιμετώπισης της περιφέρειας, επιλέγοντας με προσοχή τα ακροατήρια τους.

Εγώ με τους συνεργάτες μου δεν έτρεξα για αυτή τη ΝΔ προεκλογικά, για να αναδείξουμε αυτούς τους υπερόπτες αυλικούς που σήμερα χωρίζουν τα στελέχη της σε μαύρα και λευκά «πρόβατα». Τον Παναγιώτη Ψωμιάδη μπορείτε να τον αγνοείτε, τους πολίτες της Περιφέρειας μας, όχι…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous