«ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ»

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012εκτύπωση

 

Σχετικά με δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης ότι είναι αποφασισμένοι να πάρουν τα σκληρά αντιλαϊκά μέρα με κάθε τίμημα, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Αυτά τα ηρωικά «θα μειώσω το επίδομα των αναπήρων ή θα κόψω κι άλλο τις συντάξεις των 400 ευρώ κι ας πέσει η κυβέρνηση» τα είπαν κι άλλοι και έπεσαν, αφήνοντας το λαό να πληρώνει τα σπασμένα. Όμως, ο λαός δεν ξεχνά ότι ο πρώτος που φταίει για το κατάντημα είναι ο πολιτικός κόσμος και η διαχείριση που έκανε τις προηγούμενες δεκαετίες.

Δεν μπορεί, λοιπόν, ορισμένοι υπουργοί να υποτιμούν έναν ολόκληρο κόσμο που έτρεξε επί σειρά ετών γι’ αυτή την ιστορική παράταξη. Ας τα λέγανε αυτά προεκλογικά. Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν τέτοιες δηλώσεις που αγνοούν το λαό και τις δυσκολίες που περνά, ας φτιάξουν ένα δικό τους κόμμα να λένε ό,τι θέλουν.

Αυτές οι δύσκολες ώρες απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Γιατί κανείς δεν θέλει τη φτώχεια της δραχμής αλλά ούτε το φτωχό ευρώ είναι λύση».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous