ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Επιστολή στον νεοεκλεγέντα Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη έστειλε ο Π. Ψωμιάδης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

"Αγαπητέ Μανώλη,

Θέλω να σε συγχαρώ για την εκλογή σου στη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.  Θεωρώ δεδομένη τη συνεργασία σου με τον Νικήτα Κακλαμάνη, επ’ ωφελεία της παράταξης.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν πρόκειται απλώς για μια θέση ευθύνης απέναντι στο κόμμα αλλά απέναντι στην κοινωνία. Σε μια κοινωνία η οποία δοκιμάζεται, σε μια Ελλάδα η οποία βάλλεται, η παράταξη οφείλει, περισσότερο από ποτέ, να παραμείνει λαϊκή.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο.

 

Φιλικά,

 

Παναγιώτης Ψωμιάδης"

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous