ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΈΛΟΣ... ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ: "ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ"

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Σχετικά με τις διαρροές για νέα φορολόγηση των πολιτών που κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους τους, ο π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να εκληφθούν οι διαρροές ότι συζητείται η πρόταση για επιβολή τέλους… ακινησίας στους συμπατριώτες μας που κατέθεσαν προσωρινά τις πινακίδες κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων τους, ελέω οικονομικής κρίσης. Επειδή όμως η Πρωταπριλιά αργεί ακόμη και επειδή οι πολίτες έχουν ξεπεράσει τα όρια τους με τη βάρβαρη μείωση του εισοδήματος τους, καλώ τον πρωθυπουργό να βάλει ένα τέλος στον απόλυτο παραλογισμό, στο χαβαλέ, στη διαστροφή.

Κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως. Δεν επιτρέπεται να παίζουν με την αγωνία του λαού. Και η ανοησία έχει τα όρια της…"

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous