«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ κ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ»

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Γενικής Γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα μετά την επίσκεψή της στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.), ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Θέλω να συγχαρώ την κ. Παπαρήγα για τη θέση που εξέφρασε μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΕΝΠΕ. Ο οικονομικός στραγγαλισμός της αυτοδιοίκησης πρέπει να σταματήσει. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν υποσχεθεί στήριξη και χρηματοδότηση του ‘‘Καλλικράτη’’ αλλά τον εγκατέλειψαν στο έλεος των μνημονίων και της τρόικας. Η διοικητική μεταρρύθμιση ήταν και είναι η θεμελιώδης μεταρρύθμιση, εάν πραγματικά θέλουμε να αλλάξουμε το κράτος. Η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει όχι μόνο οικονομικά, αλλά και θεσμικά. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια».

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous