ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ Χ. ΝΑΣΛΑ

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Σχετικά με την απώλεια του Αντιπροέδρου της ΕΜΣ και επίτιμου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Χαράλαμπου Νάσλα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια ενός διακεκριμένου συμπολίτη μας, που αφιέρωσε τη ζωή του στη νομική επιστήμη, στη μαχόμενη δικηγορία, αλλά και στην προώθηση των εθνικών μας θεμάτων. Ο Χ. Νάσλας υπηρέτησε με ευσυνειδησία την Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών από τη θέση του αντιπροέδρου και συνέβαλλε τα μέγιστα μέσα από την εν γένει δράση του για την ανάδειξη της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας. Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά ένα γνήσιο τέκνο της, έναν ευπατρίδη του δημόσιου βίου. Αιωνία του η μνήμη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous