ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα της πιθανής κατάργησης των Γενικών Γραμματειών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, τις οποίες προβλέπει ο Καλλικράτης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Εμείς εδώ και δύο χρόνια ζητάμε την κατάργηση των Γενικών Γραμματειών Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων και προσωπικού στην αιρετή Περιφέρεια και τώρα, όσων αρμοδιοτήτων είναι δυνατόν, στο ΥΜΑΘ. Πιστεύουμε ότι ο θεσμός αυτός ήταν ένα λάθος κομματικής σκοπιμότητας της προηγούμενης κυβέρνησης. Όμως, κρατώ τη δήλωση του Νότη Μηταράκη ότι δεν περισσεύει κανείς, πολύ περισσότερο διότι έχουμε πρόβλημα στελέχωσης βασικών υπηρεσιών με εκατοντάδες κενές οργανικές θέσεις. Πολλοί εργαζόμενοι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση μπορούν να καλύψουν κενές θέσεις άλλων Υπηρεσιών και έτσι να αποφευχθούν απολύσεις και περιττές χρονοβόρες διαδικασίες νέων προσλήψεων.

Ούτως ή άλλως, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί η κοινωνική ισορροπία είναι πλέον εξαιρετικά εύθραυστη. Με απολύσεις δεν λύνονται αλλά μεγιστοποιούνται τα προβλήματα».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous