«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ»

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Σχετικά με τις επικείμενες συναντήσεις του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Είναι η πιο κρίσιμη μάχη της χώρας μας μετά τις εκλογές του Ιουνίου. Η ευχή για καλά αποτελέσματα είναι ευχή όλων των Ελλήνων. Η κατάσταση στην κοινωνία είναι δραματική και δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε εθνική τραγωδία.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Πρωθυπουργός πηγαίνει στην Ευρώπη εκπροσωπώντας 1,2 εκατομμύρια ανέργους, πάνω από 136.000 λουκέτα, συνταξιούχους που λιμοκτονούν, επιχειρηματίες που αυτοκτονούν. Πηγαίνει στην Ευρώπη γνωρίζοντας καλά ότι παρ’ όλες τις θυσίες του λαού τα τελευταία χρόνια, η ύφεση αυξάνεται, η ανεργία αυξάνεται, το έλλειμμα αυξάνεται, το χρέος αυξάνεται, τα λουκέτα αυξάνονται.

Πρέπει, λοιπόν, να πείσουμε την Ευρώπη ότι τα προβλήματα δε λύνονται με την εξαθλίωση ενός λαού και μιας χώρας. Η λύση δεν είναι το κόψιμο των προνοιακών επιδομάτων των αναπήρων, των τριτέκνων, των πολυτέκνων. Ότι δεν αρκεί επιμήκυνση, αλλά χρειάζεται και ανάπτυξη. Ανάπτυξη εδώ και τώρα. Να πάψουμε να φερόμαστε ως οι ζητιάνοι της ευρωζώνης, να ανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous