ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αερολέσχη Θεσσαλονίκης, τα οποία κρατούν στο έδαφος τα αεροσκάφη της, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Είναι αδιανόητο η ολιγωρία της Πολιτείας, η αδυναμία διάθεσης ελάχιστων κονδυλίων, να κλείνει την πόρτα στον εθελοντισμό, να κρατά στο έδαφος τα αεροσκάφη της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης.

Οι άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην προστασία του φυσικού μας πλούτου μέσα από την εφαρμογή αποτελεσματικών προγραμμάτων εναέριας επιτήρησης, συμβάλλοντας καθοριστικά στον ευαίσθητο και κρίσιμο τομέα της πρόληψης φυσικών καταστροφών, δεν είναι δυνατό να αντιμετωπίζονται ως επαίτες. Θυμίζω μόνο πως χάρη στις πτήσεις της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης μέσα σε μια δεκαετία (1991-2000) εντοπίστηκαν 340 φωτιές στην έναρξη τους.

Καλώ άμεσα το υπουργείο εσωτερικών να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία όλων των αερολεσχών της χώρας μέσα από την απρόσκοπτη χρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού.

Η υποστηρικτική παρουσία των Αερολεσχών στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας θα θωρακίσει περαιτέρω τις αρμόδιες υπηρεσίες για την πρόληψη και διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous