ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την έξοδο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό από Έλληνες μεγαλοκαταθέτες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Το “νόμιμο” και το ”ηθικό” είναι έννοιες που έχουν πλέον χάσει το νόημα τους στη χώρα αυτή.

Η εξαγωγή εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό από κάποιους που διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους για τη σταθερότητα του εγχώριου τραπεζικού συστήματος αποτελεί μνημείο υποκρισίας και φαρισαϊσμού.

Καλώ όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές να εντοπίσουν άμεσα αυτούς που πουλούν εύπεπτο πατριωτισμό στο εσωτερικό, την ώρα που έχουν ήδη εξασφαλίσει τις περιουσίες τους σε τράπεζες του εξωτερικού σε όποιον πολιτικό χώρο και αν ανήκουν. Η Πολιτεία οφείλει να επιβάλει αυστηρότατες ποινές όπου διαπιστώνεται παράνομη πράξη, ελέγχοντας όλους αυτούς που δεν τολμά να αγγίξει κανείς και συνεχίζουν απτόητοι να προκαλούν ανερυθρίαστα τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με την αλαζονική συμπεριφορά τους».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous