ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ: «Η ΘΑ-ΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ»

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που φέρουν τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να τροποποιεί το πρόγραμμα της επίσκεψής του στη ΔΕΘ, το οποίο δεν θα περιλαμβάνει την καθιερωμένη ομιλία στους παραγωγικούς φορείς της πόλης και τη συνέντευξη Τύπου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Φαίνεται πως ο Αντώνης Σαμαράς ακούει τη φωνή της κοινωνίας, τη φωνή της λογικής και επιλέγει για τα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ μια λιτή και περιεκτική παρουσία, απαλλαγμένη από τις υπερβολές του παρελθόντος.

Κάποιοι… καλοθελητές, που άλλα έλεγαν πριν μερικά χρόνια, έσπευσαν αμέσως μόλις διέρρευσαν οι πληροφορίες για την ολιγόωρη παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, να κάνουν λόγο για δήθεν «υποβάθμιση» και «απαξίωση» του θεσμού.

Καλό είναι να γνωρίζουν, πως η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έχανε τη δυναμική της, όταν το ενδιαφέρον επικεντρωνόταν στα επεισόδια που συνόδευαν κατ’ έθος πλέον τα εγκαίνια ή όταν η ομιλία του εκάστοτε πρωθυπουργού εξαντλούνταν σε επαναλαμβανόμενες και μηδέποτε πραγματοποιηθείσες υποσχέσεις. Η ΘΑσσαλονίκη τελείωσε.

Όσο για αυτούς που έβρισκαν μια πολύ καλή ευκαιρία να αποδράσουν για ένα τριήμερο από την Αθήνα στην «ερωτική» μας πόλη το Σεπτέμβριο, μπορούν να μας επιλέξουν ελεύθερα μια άλλη εποχή του χρόνου…».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous