«ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ»

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας πρόσφατο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, που αναφέρεται στη φερόμενη διένεξη ανάμεσα στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Το μόνο που δεν έχει ανάγκη η Θεσσαλονίκη αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία είναι η εσωστρέφεια και οι «οικογενειακοί» καυγάδες.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά. Αυτό που τώρα έχει σημασία είναι ενωμένοι να κοιτάξουμε το πώς θα λύσουμε τα χρονίζοντα προβλήματα αυτής της πόλης, την ανεργία, τα «λουκέτα», την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, τα έργα που δεν προχωρούν, τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση, που κάποιοι ηθελημένα δεν σκοπεύουν να γιορτάσουν.

Το έχω πει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα επικεφαλής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, πως αφεντικό αυτής της πόλης είναι μόνο ο λαός, οι πολίτες της, που έχουν δικαιολογημένα αυξημένες  απαιτήσεις, δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές επιδιώξεις της επόμενης ημέρας.

Ας αφήσουμε λοιπόν τους θορύβους και τα σόου και ας σεβαστούμε το λαό».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous