ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκειμένου να παραστεί στο 1600ό Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο και την επίσημη λιτάνευση της αγίας Εικόνας για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ.Θεόδωρου. Με αφορμή τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:

 

 

«Αύριο, ανήμερα της Κοίμησης της Θεοτόκου, ο απανταχού Ελληνισμός τιμά την Παναγία Σουμελά, την Παναγία των Ποντίων, αλλά και όλων των Ελλήνων. Τιμά τη Θεοτόκο, πηγή παρηγοριάς, αγάπης και κουράγιου, που προστρέχει στο πλευρό κάθε αδύναμης και πονεμένης ψυχής.

Σε μια περίοδο τόσο κρίσιμη  για την πατρίδα μας, στρέφουμε το βλέμμα μας στην Πλατυτέρα των Ουρανών και προσευχόμαστε σ’ αυτήν, ζητώντας να σταθεί, όπως κάθε φορά, δίπλα μας. Την παρακαλούμε να ανοίξει τη ζεστή αγκαλιά της, να μας δώσει δύναμη και ελπίδα και να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε ενωμένοι, όλοι οι Έλληνες, τις κοινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Εύχομαι η Χάρη της Παναγίας να φωτίζει το λαό και τους ηγέτες της πατρίδας μας. Χρόνια Πολλά σε όλους!».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous