«Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ»

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη για το ενδεχόμενο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων της Θεσσαλονίκης για δύο Κυριακές κατά την περίοδο της ΔΕΘ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι το κορυφαίο κοινωνικό και οικονομικό γεγονός της πόλης, αλλά και της Ελλάδας, που προσελκύει κάθε χρόνο στη μακεδονική πρωτεύουσα χιλιάδες επισκέπτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό, δίνοντας μια μοναδική προοπτική εξωστρέφειας στην πόλη.

Σε μια εποχή όπου η τοπική οικονομία δοκιμάζεται από τις τραγικές συνέπειες της ύφεσης και η αγορά βουλιάζει, επιμένω στην πρόταση για λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις δύο Κυριακές της Έκθεσης, στις 9 και 16 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, όπως προτείνω εδώ και τέσσερα χρόνια, με δεδομένη πάντα τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και τη σύμφωνη γνώμη του Εμπορικού Συλλόγου και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να γιορτάζει με κλειστά μαγαζιά. Είναι προφανές, πως τα τεράστια προβλήματα του εμπορικού κόσμου δεν πρόκειται να λυθούν ως δια μαγείας. Παράλληλα, όμως, πρέπει κάτι να κάνουμε, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Με τα ΟΧΙ δεν πάμε μπροστά.

Πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται ώστε να κρατήσουμε τους επισκέπτες μέσα στην πόλη και να δώσουμε πολύτιμες «ανάσες» στην αγορά. Υπάρχουν τρόποι να κερδίσουν οι έμποροι χωρίς να χάσουν οι εργαζόμενοι. Απαιτείται, όμως, συνεννόηση, σεβασμός και ειλικρινής διάλογος».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous