ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 245 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να αποσπαστούν κατεπειγόντως 245 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη στη Θράκη για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Την ώρα που οι κενές οργανικές θέσεις έχουν φτάσει τις 1.200 στη ΓΑΔ Θεσσαλονίκης, φεύγουν κατεπειγόντως άλλοι 245 Αστυνομικοί για τη Θράκη προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Συμφωνούμε με την κυβέρνηση ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί δραστικά το θέμα αυτό, όμως δεν μπορεί να γίνει ανοίγοντας άλλες πληγές, με αποφάσεις που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης από αυτά που θα λύσουν.  Συμφωνούμε και με τον Υπουργό κ. Δένδια ότι χρειάζεται καλύτερη αστυνομία, όμως καλύτερη δεν θα γίνει αν αποδυναμώσουμε την αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης, που ήδη οι προηγούμενες κυβερνήσεις την μείωσαν πολύ κάτω από τις πραγματικές ανάγκες σε έμψυχο δυναμικό. Π.χ. είναι δυνατόν το Τμήμα Αλλοδαπών Ανατολικής Θεσσαλονίκης να λειτουργήσει με 7 άτομα;

Εκτός κι αν τελικά η Θεσσαλονίκη δε χρειάζεται καθόλου αστυνομία...»

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous