ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΝΟΨΕΙ 77ΗΣ ΔΕΘ: «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ»

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την έλευση πολιτικών και κυβερνητικών στελεχών στην 77η ΔΕΘ, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Εμείς με δημόσιες παρεμβάσεις, τα τελευταία 6 χρόνια ζητούμε από τον εκάστοτε πρωθυπουργό και στις πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων να μην προκαλούν με την παρουσία τους στη Διεθνή Έκθεση. Παραδοσιακά η ΔΕΘ δεν ήταν πασαρέλα ή ευκαιρία για αθηναϊκό ξεφάντωμα στην «ερωτική πόλη» αλλά ένα σπουδαίο πολιτικό και οικονομικό γεγονός. Τέτοιο θέλουμε να παραμείνει, με τα κυβερνητικά στελέχη να μην προκαλούν, με την αστυνομία να μην κλείνει τους δρόμους για τη μετακίνησή τους, με τους κατοίκους της πόλης να μην αναγκάζονται να κλείνονται στα σπίτια τους.

Χαίρομαι γιατί φαίνεται ότι η σημερινή πολιτική ηγεσία έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει στην κοινωνία. Γιατί φέτος είναι ακόμη πιο επιβεβλημένο η κυβερνητική παρουσία να είναι λιτή και ουσιαστική όσο ποτέ άλλοτε. Ο λαός, που αντιμετωπίζει προβλήματα που αγγίζουν ακόμη και την επιβίωσή του, σε ένα κράτος που μοιάζει πια διαλυμένο, είναι οργισμένος και δεν έχει καμία διάθεση για φιέστες και υπερβολές. Θέλει να ακούσει υπεύθυνες θέσεις για το πού βαδίζουμε, πότε και πώς θα βγούμε από την κρίση».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous