«ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΟΖ»

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με το θέμα της ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ από την κυβέρνηση, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Είναι ένα θέμα που πρέπει να προχωρήσει εδώ και τώρα, με ταχύτατους ρυθμούς. Γιατί κάθε μέρα που περνά ζημιώνεται ακόμη περισσότερο η εθνική μας αξιοπρέπεια αλλά και η εθνική μας οικονομία. Είμαι από τους πρώτους που υποστήριξαν την άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ όταν κάποιοι άλλοι τη θεωρούσαν ‘‘της μόδας’’. Γιατί η ΑΟΖ δεν είναι προεκλογικό σύνθημα, είναι εθνική προτεραιότητα και στρατηγική αναγκαιότητα που, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να δώσει στην Ελλάδα και το λαό ανάσες. Δε χρειάζεται να ανακαλύψουμε την Αμερική. Η Κύπρος έδωσε το παράδειγμα. Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να ασκήσει τα δικαιώματα που της δίνει το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας. Δεν μπορεί να είναι απούσα από το σπουδαίο ενεργειακό παιχνίδι της ανατολικής Μεσογείου. Επιτέλους, όχι στη φοβική διπλωματία, ναι στην αξιοπρεπή εξωτερική πολιτική».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous