«ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με τις πρώτες κινήσεις των νέων υπουργών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Χωρίς τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις σε μια κοινωνία βαθιά πληγωμένη, χωρίς τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, ελλοχεύει ο κίνδυνος όχι μόνο να μην λύσουμε προβλήματα αλλά αντίθετα, να τα πολλαπλασιάσουμε.

Στις πρόσφατες συναντήσεις που είχα στην Αθήνα με υπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς τους ζήτησα πριν καταθέσουν νομοσχέδια, πριν πάρουν αποφάσεις, να συμβουλεύονται τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, που έχουν άμεση γνώση των ιδιαίτερων συνθηκών, είναι πιο κοντά στους πολίτες και την καθημερινότητά τους.

Ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε το δρόμο, όταν βγήκε από τα γραφεία και κατέβηκε στο πεζοδρόμιο, είδε και άκουσε τους αυτοδιοικητικούς, κατέγραψε τις αγωνίες των πολιτών.

Η νέα πραγματικότητα στην Ελλάδα επιβάλλει την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, επιτάσσει σεβασμό στην αυτοδιοίκηση, απαιτεί ανοιχτές πόρτες και πάνω απ’ όλα, βάζει τίτλους τέλους στο παρελθόν της αλαζονείας και της εσωστρέφειας».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous