ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας την απόφαση γνωστής αεροπορικής εταιρείας να διακόψει τις πτήσεις της από και προς τη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω επανειλημμένα καταγγείλει το συγκοινωνιακό αποκλεισμό της Θεσσαλονίκης, από στεριά, θάλασσα και αέρα, αποκλεισμό που οδηγεί στη συρρίκνωση και την απαξίωση της πόλης και ολόκληρης της βόρειας Ελλάδας.

Η απόφαση μεγάλων αεροπορικών εταιρειών να αναστείλουν το φθινόπωρο τις πτήσεις τους από και προς τη Θεσσαλονίκη με τη δικαιολογία της οικονομικής κρίσης προσθέτει νέα εμπόδια στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι φορείς του τόπου για την ανάπτυξη του τουρισμού και τη συνεπακόλουθη τόνωση της αγοράς εργασίας, σε μια κρίσιμη οικονομική συγκυρία. Αντί να ανοίξουμε πόρτες στον κόσμο, κλείνουμε και τα παράθυρα…

Δεν επιτρέπεται, η Θεσσαλονίκη και ολόκληρη η Μακεδονία να γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση με επέκταση του συγκοινωνιακού αποκλεισμού, με απομόνωση, μιζέρια και εσωστρέφεια.» 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous