«ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ»

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012εκτύπωση

Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης απευθύνει ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τη θερμή υποδοχή και τη συμμετοχή τους στον εκλογικό αγώνα.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Παναγιώτη Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξατε τον τελευταίο μήνα, στην περιοδεία που κάναμε για τον προεκλογικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας. Και θέλω να σας συγχαρώ για τον αγώνα που έδωσε προσωπικά ο καθένας από εσάς.

Μπήκα μπροστά γιατί θεώρησα ότι είχαμε όλοι χρέος να αφήσουμε πίσω τυχόν πικρίες και προσωπικές φιλοδοξίες και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα πανστρατιάς του Αντώνη Σαμαρά προς χάρη του συμφέροντος της πατρίδας μας. Δεν άλλαξα τίποτα απ’ όσα πίστευα. Απλά επέλεξα να είμαι διεκδικητικός μέσα στη μεγάλη οικογένεια της Κεντροδεξιάς. Και θα παραμείνω διεκδικητικός.

Η προσπάθειά μας στέφθηκε με επιτυχία και τα ποσοστά που πήρε η ΝΔ στη Μακεδονία και τη Θράκη θεωρούνται καθοριστικά για την τελική έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος. Η άνοδος των ποσοστών της ΝΔ σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου κυμάνθηκε από 4,5-12% ενώ σε αρκετές περιοχές η ΝΔ κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικά. Οι πολίτες έδωσαν μια τελευταία ευκαιρία στη σημερινή Νέα Δημοκρατία και εν γένει στο πολιτικό σύστημα. Και περιμένει άμεσα τα πρώτα σαφή δείγματα άρσης αντιλαϊκών μέτρων και επαναδιαπραγμάτευσης όρων του μνημονίου, σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις.

Θέλω να είστε βέβαιοι ότι παραμένω στις επάλξεις του αγώνα. Θα συνεχίσω να μεταφέρω τη φωνή των πολιτών και να διεκδικώ τα αυτονόητα δικαιώματα όλων για αξιοπρεπή διαβίωση.

Οι μέρες που έρχονται προμηνύονται εξαιρετικά δύσκολες, όπως το είχα τονίσει προεκλογικά. Απαραίτητος όρος για να πετύχουμε καλύτερο αύριο είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, τόσο σε επίπεδο κοινωνίας όσο και σε επίπεδο πολιτικών ηγεσιών. Να μη δώσουμε πεδίο δράσης σε διχαστικές συμπεριφορές, να προτάξουμε τα παιδιά μας και την πατρίδα μας. Ο τόπος δεν αντέχει νέο διχασμό, ο τόπος απαιτεί εθνική συνεννόηση.

Με τους διεθνείς κερδοσκόπους και ένα μικρό μέρος της Ευρώπης απέναντί μας, το μήνυμα που επιβάλλουν οι καταστάσεις είναι σαφές: «Νυν υπέρ πάντων η ενότητα και η Ελλάδα μας!»

Πάντα δικός σας! Πάντα κοντά σας! Για την πατρίδα, για την Ορθοδοξία, για τα παιδιά μας!

 

Φιλικά,

 

Παναγιώτης Ψωμιάδης»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous