«ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012εκτύπωση

 

Σχετικά με τη συνεχιζόμενη προπαγάνδα για τη γνωστή δήλωση περί «αδελφικών παρατάξεων», ο επικεφαλής του Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Είναι τιμή για μένα να ασχολούνται μαζί μου πολιτικοί αρχηγοί για ένα θέμα ανύπαρκτο.

Είναι τέτοια η εμμονή στην παραποίηση του νοήματος των δηλώσεών μου που φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πανικοβληθεί από την ενεργοποίησή μου και τη μείωση των ποσοστών τους στη Βόρεια Ελλάδα. Τολμούν, μάλιστα, οι υπερασπιστές των τρομοκρατών, αυτοί που τόσα χρόνια χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους, να χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτες τα στελέχη της ΝΔ, του κόμματος που έφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Όμως, η κοινωνία δεν τους παρακολουθεί. Όλα δείχνουν ότι όλο και περισσότερος κόσμος επιστρέφει στη ΝΔ, τη μόνη πολιτική δύναμη που αυτή τη στιγμή μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας για έξοδο από την κρίση.

Κάλεσα και καλώ για μία ακόμη φορά τους ψηφοφόρους που δεν ψήφισαν ΝΔ, την Κυριακή να ρίξουν ψήφο ευθύνης, όχι ψήφο διαμαρτυρίας.

Να καταλάβουμε όλοι ότι ο αγώνας αυτός δεν είναι αγώνας για τη Νέα Δημοκρατία, δεν είναι κομματικός, είναι αγώνας για την πατρίδα, για την Ελλάδα, για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous