"ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ"

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012εκτύπωση

 

Δήλωση Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη:

«Είχα τονίσει σε συνέντευξη τύπου πριν λίγες ημέρες, πως ο Αντώνης Σαμαράς πλησιάζοντας τον πολίτη, περπατώντας στο πεζοδρόμιο, ακούγοντας τη φωνή του λαού, κερδίζει πόντους, κερδίζει την κοινωνία.

Οι Νεοδημοκράτες δεν θέλουν τον ηγέτη τους σε κάδρο, θέλουν να τον βλέπουν δίπλα τους, στο πλευρό τους, σε κάθε γωνιά του τόπου μας.

Η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο νομό Θεσσαλονίκης ήταν απόλυτα επιτυχημένη, έστειλε μηνύματα νίκης και αισιοδοξίας, μηνύματα ελπίδας για την επόμενη ημέρα. Μετέφερα στον πρόεδρο την εικόνα που επικρατεί στη Μακεδονία και στη Θράκη, την πρόθεση πολλών ψηφοφόρων να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία, να στηρίξουν τη φιλευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη.

Το κλίμα έχει αλλάξει. Και είμαι απόλυτα βέβαιος, πως μέχρι την Κυριακή θα γυρίσουν κοντά μας ακόμη περισσότεροι, Έλληνες νοικοκύρηδες, που δεν θέλουν για τα παιδιά τους τα επικίνδυνα… παιχνιδάκια των συνιστωσών της καταστροφής.

Στην αναμέτρηση της λογικής και της ευθύνης με την τυχοδιωκτική πολυφωνία, οι Έλληνες θα κάνουν τη σωστή επιλογή».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous