ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: "ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΞΥΠΝΗΣΕ"

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012εκτύπωση

Η Χαλκιδική ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Βόρεια Ελλάδα. Ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ σε Μακεδονία και Θράκη επισκέφθηκε τα Μουδανιά, ενώ περιόδευσε στη Νέα Τρίγλια, στα Νέα Σύλλατα και στη Νέα Καλλικράτεια.

 

Στις δηλώσεις  προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Ψωμιάδης τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία ήταν υπνωτισμένη. «Σήμερα το θεριό αυτό ξύπνησε. Η προσπάθεια όλων μας αποδίδει. Ένα μεγάλο ποσοστό στελεχών που στις 6 Μαΐου ψήφισαν μικρότερα κόμματα της Κεντροδεξιάς ή άλλα κόμματα, επιστρέφουν στις τάξεις της μεγάλης οικογένειας της ΝΔ και της κεντροδεξιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. λέγοντας πως «πίσω από το χαμογελαστό πρόσωπο του κυρίου Τσίπρα κρύβονται 12 διαφορετικά προσωπεία, δώδεκα διαφορετικές συνιστώσες, δώδεκα διαφορετικές τάσεις. Αγγίζουν την Κομμουνιστική Αριστερά, τους αντικαπιταλιστές, τους αναρχικούς, τους φιλοσκοπιανούς, αυτούς που θέλουν να συνεκμεταλλευτούμε το Αιγαίο με τους Τούρκους. «Δεν μπορώ να φανταστώ την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης και εκτός ΝΑΤΟ. Να πάει που;» αναρωτήθηκε.

 

Όσον αφορά στην επόμενη ημέρα των εκλογών, ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα ήταν σαφής, σημειώνοντας πως «από εδώ και πέρα όποιος κάνει σκληρή αντιπολίτευση αντιπολιτεύεται την πατρίδα και όχι την κυβέρνηση ή οποιαδήποτε συνεργασία. Εγώ εμπιστεύομαι απόλυτα τον Αντώνη Σαμαρά. Οι θέσεις του δικαιώνονται καθημερινά. Αύριο, ως πρώτο κόμμα, η ΝΔ πρέπει να συνεργαστεί με τα κόμματα που έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Θα ήθελα όχι μια κυβέρνηση για ένα, δυο ή τρία χρόνια αλλά μια κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής. Είναι ένα όνειρο απατηλό αλλά εγώ αυτήν την ώρα εκφράζομαι ως πολίτης. Δεν αντέχει η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός επανειλημμένες εκλογές».

 

Αναφερόμενος στα προβλήματα της Χαλκιδικής, ο Π. Ψωμιάδης σημείωσε πως «το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής πρέπει να αποτελέσει απόλυτη προτεραιότητα για τη νέα κυβέρνηση, καθώς συνδέεται άμεσα με την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού».

 

Ιδιαίτερα για τον τελευταίο, τον χαρακτήρισε «ανάσα» για την Κεντρική Μακεδονία και τόνισε πως υπάρχουν ακόμη ευρύτατα περιθώρια αξιοποίησης των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων. «Ο Αντώνης Σαμαράς έχει επανειλημμένα δεσμευτεί για τη στήριξη του τουριστικού προϊόντος, με πρώτο βήμα την επανασύσταση αυτοτελούς υπουργείου τουρισμού. Είμαι βέβαιος, πως η Χαλκιδική και όλη η Μακεδονία θα μπουν στο τουριστικό “κάδρο”, μετά από 2,5 χρόνια αδιαφορίας». Παράλληλα, έκανε εκτενή αναφορά και στην αναγκαιότητα στήριξης των αγροτικών προϊόντων της περιοχής. «Πρέπει να στηρίξουμε την τοπική παραγωγή, όπως τις ελιές για παράδειγμα, ώστε να κερδίσουμε την εξωστρέφεια της, να επενδύσουμε σε περαιτέρω διείσδυση της στην αγορά του εξωτερικού και να πετύχουμε τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», σημείωσε.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous