"ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ"

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012εκτύπωση

Την πλήρη υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο έργο και την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά τις σημερινές επισκέψεις του σε αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.

Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας, συνοδευόμενος από τον υπ. Βουλευτή Δράμας και πρώην αξιωματικό της Αστυνομίας και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Δημήτρης Κυριαζίδη και τον τ. Υφυπουργό Δημήτρη Βαρτζόπουλο, επισκέφθηκε το Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια το Αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας και τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια των επισκέψεων έγιναν συναντήσεις με την ηγεσία των υπηρεσιών αλλά και με προσωπικό όλων των βαθμίδων για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο έργο τους.

Μετά τις επισκέψεις ο Παν. Ψωμιάδης δήλωσε:

"Βρεθήκαμε εδώ προκειμένου καταρχάς να ενημερωθούμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας αστυνομικός στην τεράστια προσπάθεια που κάνει συχνά μόνος και αβοήθητος για να πατάξει το έγκλημα σε κάθε του έκβαση και να διατηρήσει την τάξη στην κοινωνία μας. Ωστόσο με την παρουσία μας αυτή θέλουμε να τονίσουμε την υποστήριξη και τις θερμές ευχαριστίες του Κόμματός μας προς τα παλικάρια αυτά που συχνά κακοπληρωμένα και χωρίς τον αναγκαίο εξοπλισμό δίνουν καθημερινά μέρα και νύχτα έναν άνισο αγώνα με το έγκλημα. Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους. Άλλωστε εμείς σεβόμασταν πάντα όλους τους ένστολους. Άλλοι ήταν αυτοί που δε δίστασαν να μιλήσουν για αφοπλισμό των αστυνομικών, διάλυση των Ματ και κατάργηση των ειδικών σωμάτων, άλλοι χάιδευαν κουκουλοφόρους και λαθρομετανάστες. Άλλοι είναι εκτεθειμένοι στα μάτια του ελληνικού λαού. Φτάνει πια να είναι ο Αστυνομικός το «μαύρο πρόβατο» της ελληνικής κοινωνίας".

Ο κ. Κυριαζίδης δήλωσε: «Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η αναγνώριση από όλη την κοινωνία του πραγματικού ρόλου του Έλληνα Αστυνομικού. Υπηρέτησα την αστυνομική οικογένεια επί πολλά χρόνια και αυτό θα κάνω κάνω από άλλο μετερίζι, το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ αλλά και η εκλογή μου αποδεικνύουν τη σημασία που δίνει το κόμμα μας στα θέματα των ένστολων».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous