ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012εκτύπωση

Διήμερη περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία ξεκινά αύριο Σάββατο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας της ΝΔ το πρωί του Σαββάτο (10 π.μ.) θα βρεθεί στην Αντιπεριφέρεια Γρεβενών και στη συνέχεια (11 π.μ.) στα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου θα συναντηθεί με τοπικά στελέχη και θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Στις 12 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στον πεζόδρομο και την αγορά της πόλης και από τη 1 μ.μ. στα χωριά Βατόλακος, Μηλιά, Κιβωτός και Άγιος Γεώργιος.

Στις 5 μ.μ. θα βρίσκεται στην Καστοριά όπου θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη και στις 5.30 μ.μ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ όπου θα δώσει Συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια (6 μ.μ.) θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών κομματικών στελεχών.

Στις 7.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στην ακριτική Μεσοποταμία, στις 8.30 μ.μ. στο Άργος Ορεστικό και στις 9.30 μ.μ. στην παραλίμνια περιοχή της Καστοριάς.

Το πρωί της Κυριακής θα εκκλησιαστεί στη Φλώρινα  και στις 10.30 π.μ. θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων της ΝΔ στο ξενοδοχείο «Λύγγος». Στις 12 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο κέντρο της Φλώρινας και στη 1 μ.μ. στο κέντρο και το Δημαρχείο του Αμυνταίου. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα χωριά Φιλώτας και Μανιάκι.

Στις 5 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων της ΝΔ στο Δημαρχείο της Πτολεμαϊδας και στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης.

Στις 7.30 θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών κομματικών στελεχών. Η περιοδεία ολοκληρώνεται με περιοδεία στο κέντρο της Κοζάνης, στις 9 μ.μ.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous