ΕΠΙΣΚΕΨΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012εκτύπωση

Αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης θα επισκεφτεί αύριο Παρασκευή ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο της προεκλογικής εξόρμησης της Νέας Δημοκρατίας. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο βουλευτή Δράμας και πρώην αστυνομικό διευθυντή Δημήτρη Κυριαζίδη, θα βρεθεί στις 10:30π.μ. στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης όπου θα ενημερωθεί από τους επιτελείς της για τη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών στην περιοχή μας αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν σε ελλείψεις υλικοτεχνικής υποδομής και προσωπικού. Στις 11:15 π.μ. θα επισκεφτεί το αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας και στις 11:45 τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης (Ευκλείδης).

Παράκληση για τη δημοσιογραφική κάλυψη των επισκέψεων.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous