ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012εκτύπωση

Στους Νομούς Δράμας και Καβάλας συνεχίζεται αύριο Τετάρτη το πρόγραμμα των περιοδειών του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας θα μεταβεί στο Νευροκόπι όπου (στις 10.30 π.μ.) θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών κομματικών στελεχών στο Δημαρχείο.

Στη συνέχεια (επιβαίνοντας πάντα στο ειδικά διακοσμημένο λεωφορείο) θα μεταβεί στην Προσωτσάνη, όπου θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά (12.30 μ.μ.).

Στις 2 μ.μ. θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ Δράμας όπου θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών στελεχών.

Στις 5.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά των Κρηνίδων και στις 6.30 μ.μ. σε κεντρικούς δρόμους της Καβάλας.

Στις 8 μ.μ. θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καβάλας, όπου στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών κομματικών στελεχών.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous