"ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΔ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ"

Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012εκτύπωση

 

Το μήνυμα ότι η Θράκη, που δυστυχώς τα προηγούμενα 2,5 χρόνια μπήκε στην άγονη γραμμή, θα βρεθεί στην πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της ΝΔ, τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από την Ξάνθη, κατά τη σημερινή τρίτη μέρα της περιοδείας του στην ακριτική περιοχή.

Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας της ΝΔ, μετά τις Σάππες περιόδευσε στη Ροδόπη, καθώς, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη, βρέθηκε σε οικισμούς Ποντίων (Εκτενεπόλ Κομοτηνής, Καρυδιά, Υφαντές και Θρυλόριο), όπου μίλησε σε ισάριθμες ανοιχτές συγκεντρώσεις στις πλατείες και έγινε με ενθουσιασμό δεκτός από τους κατοίκους.

«Εσείς οι ακρίτες μας και οι συντοπίτες μας νεοπρόσφυγες, που διακρίνεστε για τον πατριωτισμό και την χριστιανοσύνη σας είναι βέβαιο ότι θα ψηφίσετε με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο αγώνας σήμερα δεν είναι κομματικός. Είναι αγώνας για την Ελλάδα μας. Κατανοώ την πικρία σας γιατί η περιοχή ξεχάστηκε, εγκαταλείφθηκε από τις κυβερνήσεις, μπήκε στην άγονη γραμμή και σας ζητώ συγνώμη γι' αυτό. Αλλά θα αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση», τόνισε στις ομιλίες του ο κ. Ψωμιάδης.

Σε επισκέψεις του σε συνοικίες και χωριά μουσουλμάνων ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι «σεβόμαστε το θρήσκευμα και την ιδιαιτερότητά σας. Και εσείς, όπως και όλοι οι Θρακιώτες θα ψηφίσετε για το συμφέρον της κοινής μας Πατρίδας. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς απέναντι σας. Αλλά την ώρα που η ΝΔ σας αγκαλιάζει ο Τσίπρας παίζει μαζί σας περίεργα παιχνίδια».

Σε Συνέντευξη Τύπου, που έδωσε τόσο στη ΝΟΔΕ Ροδόπης, μαζί με τον Πρόεδρο της Κώστα Ναλμπάντη χθες όσο και σήμερα στη ΝΟΔΕ Ξάνθης, μαζί με την Πρόεδρο Σούλα Ιακωβίδου, δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος για την ανταπόκριση που βρήκε στην περιοδεία του. «Το κλίμα ήδη άλλαξε στη Θράκη, εκατοντάδες με πλησίασαν για να μου πουν ότι στις 6 Μαΐου ψήφισαν κάτι άλλο αλλά τώρα επιστρέφουν στη ΝΔ. Βρεθήκαμε σε πλατείες, εμπορικούς δρόμους και Λαϊκές Αγορές, όπου ακούσαμε ότι κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά. Ο κόσμος μας θέλει κοντά του. Θέλει τη νοοτροπία του νικητή. Και εμείς είμαστε νικητές για το καλό της παράταξης και της Πατρίδας μας», τόνισε.

Ο κ. Ψωμιάδης σήμερα εκκλησιάστηκε στον καθεδρικό της του Θεού Σοφίας στην Ξάνθη, και στη συνέχεια έγινε δεκτός από τον μητροπολίτη Παντελεήμονα, συνοδευόμενος από βουλευτή Αλέξ. Κοντό. Από τον ιεράρχη ενημερώθηκε για τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Στη συνέχεια περιόδευσε στην αγορά και σε κεντρικά σημεία της πόλης και στη συνέχεια μίλησε σε σύσκεψη των τοπικών στελεχών στην Ξάνθη, τα οποία κάλεσε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία. Τέλος μετέβη στο Πόρτο Λάγις όπου επισκέφθηκε τη μεγάλη Λαϊκή Αγορά. «Από εκεί ο κόσμος δε μας άφηνε να φύγουμε, υπήρχε ενθουσιασμός», σχολίασε ο ίδιος αργότερα. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, από την οποία ο κ. Ψωμιάδης μετέβη αεροπορικώς στην Αθήνα προκειμένου το βράδυ να εκπροσωπήσει τη ΝΔ στη μεγάλη ποντιακή γιορτή που διοργανώνεται στον Ασπρόπυργο Αττικής.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous