Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Σάββατο, 02 Ιουνίου 2012εκτύπωση

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε δεκτός στον οικισμό παλιννοστούντων στις Σάπες του Νομού Ροδόπης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη.

«Μετά από 25 χρόνια έρχεται κάποιος να μιλήσει τη γλώσσα μας» είπαν οι Πόντιοι παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση στον επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τους ζητά να μην ξεχάσουν την ιστορία τους.   «Ήσασταν και είσαστε πατριώτες και Χριστιανοί» τους επισήμανε, ενώ ζήτησε ένα μεγάλο συγγνώμη για όσα δεν έκανε η Ελληνική πολιτεία. «Η Θράκη ξεχάστηκε, εγκαταλείφθηκε. Μπήκε στην άγονη γραμμή. Εγγυώμαι ότι αυτό το ακριτικό τμήμα της Ελλάδας θα αποτελέσει την πρώτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά τις εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous