ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012εκτύπωση

 

Από το ακριτικό Σουφλί αρχίζει αύριο Παρασκευή η τριήμερη περιοδεία του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Θράκη.

Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας θα κάνει, στις 11 το πρωί, περιοδεία σε κεντρικούς δρόμους του Σουφλίου (Λαϊκή Αγορά) και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τοπικά στελέχη στο Δημαρχείο της πόλης.

Η περιοδεία συνεχίζεται στην Ορεστιάδα με βόλτα σε κεντρικούς δρόμους (Λαϊκή Αφορά) στις 12.30 και επίσκεψη στη Δημοτική Αρχή.

Στις 1.30 μ.μ. θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου και στις 2 μ.μ. θα μιλήσει στη συγκέντρωση στελεχών από τον Βόρειο Έβρο στο Ξενοδοχείο «Ερμής».

Το απόγευμα θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου (στις 6.30 μ.μ.) θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Έβρου, στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών στελεχών στα γραφεία της ΝΟΔΕ και στις 10 μ.μ. θα έχει δείπνο εργασίας με στελέχη της ΝΔ. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και εμφανίσεις του σε τοπικά ΜΜΕ.

Πρόγραμμα Σαββάτου- Κομοτηνή

Το  πρωί του Σαββάτου  ο κ.  Ψωμιάδης θα  περιοδεύσει  στους  Οικισμούς  του  νομού  Ροδόπης  προκειμένου να έχει συναντήσεις με  σωματεία,  πολιτιστικούς φορείς και κατοίκους του νομού. Στη 1 μ.μ. θα δώσει στα  Γραφεία  της ΝΟΔΕ  Ροδόπης Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πρόγραμμα Κυριακής- Ξάνθη

Το πρωί της Κυριακής ο κ. Ψωμιάδης θα εκκλησιαστεί στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας και στη συνέχεια (10.30 π.μ.) θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Ξάνθης. Στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών στελεχών, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει Συνέντευξη τύπου. Στη συνέχεια θα κάνει περιοδεία στο κέντρο της πόλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ http://ndthessaloniki.gr/?p=7562

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous